Tæppe Carlsen startede i Kongensgade nr. 74-76 i 1971.

Tæppe Carlsen solgte bygningen for at være i Slotsgade et år for at kunne vende tilbage i nybygningen på hjørnet Kongensgade – Vestre Stationsvej.

Tæppe Carlsen valgte at flytte firmaet til Rismarksvej i 1991. Ved flytningen til Rismarksvej, blev der etableret en erhvervsafdeling, som i dag løser opgaver i hele Danmark.

Navnet blev ændret ved etableringen af den nye afdeling til TC-Gulve AS – Tæppe Carlsen.

Aktieselskabet TC-Gulve har i dag 8 fastansatte gulvmontører, samt en håndfuld freelance montører som klarer alle former for monteringsopgaver.

Vores montører er alle topkvalificeret inden for deres felt, og har alle mange års erfaring. Dette kombineret med dygtig ledelse er Deres garanti for veludført håndværk – hver gang. Den daglige drift står Ove og Brian Juulsmose for, med hjælp af sælgerne Fritz Hansen og Jimmi Svensson og vores lærlinge. I administrationen sidder Annette og Helle Juulsmose.

Den 15.04.2016 kan vi føje endnu et kapitel til vores historie, der flytter vi nemlig ind vores nye lokaler på Hans Egedes Vej 9-11A, 5210 Odense NV. Her ser vi frem til, at byde som galme kunder, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser velkommen i de nye lokaler.